Verhuur van springkastelen
Feestbenodigdheden

Geef je feest een upgrade met onze sfeervolle aankleding 

Stoelen

Witte designstoel

Met deze witte designstoel is de aankleding van je feest steeds in orde. Deze stoelen zijn gemakkelijk stapelbaar en kunnen hierdoor snel aan de kant gezet worden zonder nog veel plaats in te nemen op je feest. Omdat de stoelen gemaakt zijn uit afwasbaar materiaal maakt het hen ook zeer partyproof voor elke zatte nonkel op het feest.Deze stoelen zijn al te huur vanaf € 3,- per dag. 

(minimum huurafname vanaf 10 stuks)

Stoel met zitkussen en rugkussen

Deze zwarte stoel is voorzien van een zacht zitkussen en een kussen aan de rugleun, dit zorgt voor extra zitcomfort. De stoelen zijn gemakkelijk te stapelen. Met deze comfortstoel geef je Moeke en Voke op het feest de stoel die ze verdienen.


Deze stoelen zijn al te huur vanaf € 3,70,- per dag.

(minimum huurafname vanaf 10 stuks)

Zwarte stoel

Onze zwarte stoel uit vervaardigd uit ijzer kan je feest net dat beetje meer geven door zijn glamoureuze look. Omdat hij vervaardigd is uit ijzer is deze stoel ook zeer partyproof en makkelijk afwasbaar.


Deze stoelen zijn al te huur vanaf € 4,90,- per dag.

(minimum huurafname vanaf 10 stuks)

Zittafels

Klaptafel 120cm

Klaptafel 180cm

Klaptafel rond dia. 150cm

Klaptafel rond dia. 180cm

Steigerhout Salontafel

Steigerhout zittafel

Steigerhout zittafel

De klaptafel van 120cm is gemaakt om ook de kleine hoekjes te voorzien van een tafel op je feest. Deze tafel is geschikt voor 4 personen en kan aangekleed worden met een tafelkleed in wit of zwart.

Deze tafel is gemakkelijk op te stellen en af te breken door zijn gebruiksvriendelijk inklapmechanisme. 

Deze tafels zijn al te huur vanaf € 4,- per dag

De klaptafel van 180cm die zorgt voor de aankleding van elk feest. Deze tafel is geschikt voor 6 tot 8 personen en kan aangekleed worden met een tafelkleed in wit of zwart.

Deze tafel is gemakkelijk op te stellen en af te breken door zijn gebruiksvriendelijk inklapmechanisme. 

Deze tafels zijn al te huur vanaf €4,00,- per dag

De klaptafel met een diameter van 150cm zorgt voor de aankleding van elk feest. Deze tafel is geschikt voor 6 tot 8 personen en kan aangekleed worden met een tafelkleed in wit of zwart.

Deze tafel is gemakkelijk op te stellen en af te breken door zijn gebruiksvriendelijk inklapmechanisme. Zijn ronde design zorgt voor een optimale interactie tussen al de aanzittende.
Deze tafels zijn al te huur vanaf € 5,50,- per dag

De klaptafel met een diameter van 180cm zorgt voor de aankleding van elk feest. Deze tafel is geschikt voor 8 tot 10 personen en kan aangekleed worden met een tafelkleed in wit of zwart.

Deze tafel is gemakkelijk op te stellen en af te breken door zijn gebruiksvriendelijk inklapmechanisme. Zijn ronde design zorgt voor een optimale interactie tussen al de aanzittende.
Deze tafels zijn al te huur vanaf € 7,80,- per dag

Met deze steigerhout salon tafel kan je elke plaats omtoveren tot een gezellig zithoekje. Aan dit tafeltje kunnen je gasten gezellig zitten keuvelen met elkaar en toch nog een plaats hebben om hun versnaperingen op te zetten.


Deze tafels zijn al te huur vanaf € 25,00,- dag

Met deze steigerhouten zittafel geef je je feest een echte landelijke look. Deze zittafel is geschikt voor 2 tot 4 personen.
Deze tafels zijn al te huur vanaf € 31,00,- dag

Barkrukken

Met deze steigerhouten zittafel geef je je feest een echte landelijke look. Deze zittafel is geschikt voor 6 tot 8 personen.Deze tafels zijn al te huur vanaf € 55,- dag

Gio barkruk wit

Elise barkruk wit

De witte barkruk is licht in gebruik voor verplaatsing en zeer gebruiksvriendelijk in onderhoud. Door zijn goede stapelbaarheid kan deze kruk snel en gemakkelijk weg gezet worden.


Kruk is te huur vanaf € 4,50,- per dag

(minimum huurafname vanaf 10 stuks)

De Elise witte barkruk is door zijn strakke design een echte eyecatcher op je feest. De kruk is licht in gebruik voor verplaatsing en zeer gebruiksvriendelijk in onderhoud. Door zijn goede stapelbaarheid kan deze kruk snel en gemakkelijk weg gezet worden.

Kruk is te huur vanaf € 7,30,- per dag

(minimum huurafname vanaf 10 stuks)

Staan tafels

Kubo staan tafel

Kubo staan tafel

Met deze kubo witte design tafel tover je elk feest om tot een strakke party. Deze tafel kan voorzien worden van bijpassende krukken zodat je genodigden hierbij kunnen zitten om gezellig te keuvelen tijdens je feest.


Deze tafels zijn al te huur vanaf € 19,- dag

Met deze kubo zwarte design tafel tover je elk feest om tot een strakke party. Deze tafel kan voorzien worden van bijpassende krukken zodat je genodigden hierbij kunnen zitten om gezellig te keuvelen tijdens je feest.


Deze tafels zijn al te huur vanaf € 19,- dag

Steigerhout zittafel

Linnen

Met deze steigerhouten statafel geef je je feest een echte landelijke look. Deze sta tafel is ideaal om je genodigde aan te laten staan met of zonder barkruk. Deze tafels kunnen tevens ook perfect gebruikt worden bij een walking dinner.


Deze tafels zijn al te huur vanaf € 55,- dag

Tafellaken 140x200cm

Tafellaken 175x250cm

Tafellaken 200x200cm

Tafellaken is geschikt voor onze klaptafel van 120cm.

Linnen is te huur vanaf € 7,- per dag

Tafellaken is geschikt voor onze klaptafel van 180cm.

Linnen is te huur vanaf € 9,50- per dag

Tafellaken is geschikt voor onze klaptafel zowel diameter 150cm en 180cm.
Linnen is te huur vanaf € 10,50- per dag